Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Bacon glaserede cocktailpølser
Bacon glaserede cocktailpølser

Chili/bacon glaserede små pølser
Chili/bacon glaserede små pølser

Bacon indpakkede ananas
Bacon indpakkede ananas

Bacon indpakkede dadler
Bacon indpakkede dadler


Cocktailpølser indpakket i bacon og glaseret med brun farin

Denne snack er en absolut lækker og sikker vinder ved enhver fest og utrolig nem og lave.

Tilberedningstid: 10 min til forberedelser

Bagetid: 30 min 200 grader. (varmluft 180)

Fryseegnet: Ja - kan varmes i mikro eller ovn direkte fra fryseren.

stk

7 skiver bacon

14 stk cocktailpølser

4 spsk brun sukker (farin)

Skær bacon skiverne i 3 stykker så stykkerne bliver kortere.

Rul hver cocktailpølse ind i et af stykkerne.

Læg dem i et fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir.

Drys med brunt sukker ud over pølserne.

Det kommer til at dryppe med fedt/sukker fra pølserne så for nemheds skyld søg for at fedtet ikke kan løbe ud at fadet.

Bag i ca. 30 min. ved 200 grader.

Server evt. med en tandstik i da de er lidt fedtede.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×
×