Warning: Use of undefined constant tips_prefix - assumed 'tips_prefix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php:14) in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/xanabi.dk/public_html/packages/cms_2.3/content.php on line 38
Opskrift på cocktailpølser pakket ind i bacon og glaseret med brun sukker og chili - Baconhimlen.dk
Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Bacon glaserede cocktailpølser
Bacon glaserede cocktailpølser

Chili/bacon glaserede små pølser
Chili/bacon glaserede små pølser

Bacon indpakkede ananas
Bacon indpakkede ananas

Bacon indpakkede dadler
Bacon indpakkede dadler


Cocktailpølser pakket ind i bacon og glaseret med brun sukker og chili

Lækker snack. Chili findes med meget forskellig styrke så jeg kan ikke side så meget om hvor meget chili du skal bruge, men hvis du ikke er vant til at spise chili så nøjes med ½-1 tsk.

Tilberedningstid: 10 min til forberedelser

Bagetid: 30 min 200 grader. (varmluft 180)

Fryseegnet: Ja - kan varmes i mikro eller ovn direkte fra fryseren.

stk

7 skiver bacon

14 stk cocktailpølser

4 spsk brun sukker (farin)

chilipulver

Skær bacon skiverne i 3 stykker, så stykkerne bliver kortere.

Rul hver cocktailpølse ind i et af stykkerne.

Læg dem i et fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir.

Drys med brunt sukker og chilipulver over pølserne.

Det kommer til at dryppe med fedt/sukker fra pølserne så for nemheds skyld søg for at fedtet ikke kan løbe ud at fadet.

Bag i ca. 30 min. ved 200 grader i alm ovn eller 180 i varmluft ovn.

Server med en tandstik i da de er lidt fedtede.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×
×