Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Pasta med bacon og fløde
Pasta med bacon og fløde

Pasta med løg og bacon
Pasta med løg og bacon

Pasta ala carbonare
Pasta ala carbonare

Pasta med bacon og broccoli
Pasta med bacon og broccoli


Pasta ala carbonara

Nem pastaret med kun 5 ingredienser og klar på 15 min. og fyldt med bacon og parmasan ost.

Tilberedningstid: 5 min til at lave dejen

Bagetid: 10 min tilberedning

Fryseegnet: Nej - evt. rester skal opbevares i køleskab og spises indenfor 2-3 dage.

1 pk bacon i tern

4 fed hvidløg

400 g pasta af eget valg

2 æg

70 g parmasan ost

salt og peber

Frisk persille

Steg bacon skiverne sprøde på en stor pande, og lig det til side.

Sænk varmen og læg de fint hakkede hvidløg på panden

Kog nu pastaen efter anvisningerne på pakken og gem vandet, der hældes fra.

Pisk æg og parmasan ost i en skål og sæt den til side.

Hæld pasta, æg og parmasan ost i panden og rør rundt

Tilsæt salt og peber og bland det godt.

Tag pastavandet og hæld i en spiseske ad gangen til retten har den ønskede konsistens.

Retten kan nu hældes over i et serveringsfad og drysses med bacon stykkerne og fint hakket persille.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×