Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Pasta med bacon og fløde
Pasta med bacon og fløde

Pasta med løg og bacon
Pasta med løg og bacon

Pasta ala carbonare
Pasta ala carbonare

Pasta med bacon og broccoli
Pasta med bacon og broccoli


Pasta med champignon flødesovs og bacon

Lækker pastaret med champignon, hvidløg, fløde, ost og bacon

Tilberedningstid: 10 min til at forberede ingredienser

Bagetid: 15 min

Fryseegnet: Nej

1 pk bacon

1 pk champignon

2 knuste fed hvidløg

400 g pasta af eget valg

2.5 dl madlavningsfløde

50 g parmasan ost

salt og peber

Start med at stege bacon sprødt på en pande og læg det afkøling på et stykke køkkenrulle og skær det i mindre stykker.

Brug lidt af baconfedtet til at stege de rensede og hakkede champignon sammen med knuste hvidløg til de er møre.

Kog nu pastaen efter anvisningerne på pakken og når vandet er hældt fra kommes den kogte pasta tilbage i gryden.

Gryden stilles på svag varme og fløden tilsættes sammen med parmasan osten og der røres rundt.

Tilsæt også champignon.

Krydr med salt og peber.

Retten kan nu hældes over i et serveringsfad og drysses med bacon stykkerne.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×