Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Farsbrød med bacon
Farsbrød med bacon

Lasagne med bacon og æg
Lasagne med bacon og æg

Bacon tærte med løg
Bacon tærte med løg


Farsbrød med bacon

Et rigtig godt og saftigt farsbrød der er altid er populært hos familien og venner. 1 potion giver 4 store serveringer.

Serveres med en frisk salat og fx. grønne bønner

Tilberedningstid: 15 min til at lave farsebrødet

Bagetid: 45 min 180 grader. (varmluft 160 grader)

Fryseegnet: Ja - optøning i mikro eller køleskab

stk farsbrød til ca. 4 personer

0.5 rød peber

1 hakket løg

2 fed hvidløg

500 g oksefars

Salt og peber

2 æg

3 spsk ketchup

100 g revet ost

1 pk bacon i skiver

2 spsk brun farin

Hak peber, hvidløg og løg meget fint.

Læg farsen i en skål og bland med salt, peber og de hakkede løg, hvidløg og peber.

Tilføj også ketchup, æg og revet ost og bland det hele godt.

Form massen som et farsbrød på et stykke bagepapir på en bageplade.

Skær baconskiverne over på midten og læg dem hen over "ryggen" på farsbrøddet.

Drys farsbrødet med brun farin.

Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min. (til indvendig temperatur når 75 grader)

Server evt. med en skål salat og bacon kartofler.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×
×