Baconhimlen.dk benytter som en del af Xanabi's madunivers sig af cookies. Hvis du vil læse mere om hvorfor og til hvad så kan du finde yderligere detaljer her.

 

Farsbrød med bacon
Farsbrød med bacon

Lasagne med bacon og æg
Lasagne med bacon og æg

Bacon tærte med løg
Bacon tærte med løg


Lasagne med bacon og kogte æg

Et rigtigt lækkert alternativ til den traditionelle lasagne og resterne smager næsten endnu bedre opvarmet den efterfølgende dag.

Serveres med salat eller/og groft brød.

Tilberedningstid: 15 min til forberedelse

Bagetid: 40 min 200 grader. (varmluft 180)

Fryseegnet: Ja - kan varmes i mikro eller ovn direkte fra fryseren.

af en 20x20 cm lasagne

3 pk bacon i tern

9 æg

2 løg

3 spsk mel

1 liter mælk

Salt og peber

1 pk lasagneplader

175 g revet ost gerne cheddar

100 g parmasan eller hvad der svarer til en pose.

Steg bacon på en pande til det er sprødt og lad det dryppe af på køkkenpapir.

Kog æggene til de er næsten hårdkogte. 8-9 min i kogende vand.

Pil æggene og skær dem i skiver enten med en æggedeler eller, tilsvarende tykkelse skiver, med kniv.

Rengør og hak løg fint.

Brug lidt af bacon fedtet i panden til at varme det hakkede løg.

Når det hakkede løg er blødt tilsættes mel, salt og peber og lidt efter hældes mælken i mens der røres. Lad det koge under omrøring i et par minutter.

Tag et 20x20 cm fad og dæk bunden med løgsovsen og læg lasagneplader derpå.

Læg derefter skiveskårne æg, baconstykker og revet ost. Fortsæt til fadet er fyldt: sovs, lasagneplader, æg, bacon revet ost.

Bag lasagnen ved 180 grader i 35-40 min. Efter 20 min i ovnen drysses med parmasan ost på toppen.

Lad den stå og falde til i ca. 5 min. før servering.

Smager ekstra godt den efterfølgende dag.

Hvad er din vurdering? Læs eller skriv en kommentar nedenfor


Kommentarer til denne opskrift/tip:

 

Skriv en kommentar:


×
×
×